110508

Nu var det ett tag sedan senaste upptateringen, faktiskt mest beroende på att jag har donat så mycket i verkstan så jag knappt har varit hemma och hunnit upptatera!

För två helger sedan plastade jag ihop motorluckan och började spackla på karosserna, jag har lagt igen diverse hål på den stora och nummerplåtsurholkningen på den lilla.

Förre helgen gjorde jag den stora redo för besiktning, den gick igenom utan anmärkning i torsdags kväll, samma kväll hjälpte brorsan mig att riva ner den för lack och i fredags tog jag ledigt och spacklade det sista och riggade grejerna i lackboxen!

Lördag morgon kl 05:30 blandade vi färgen och jag började lacka, första gången jag höll i en lackspruta! resultatet blev väl hyffsat under omständigheterna, lite damm, sprickor som syns, ett par mygg men inga rinningar! Jag lackade med Temadur 50 "halvblank" och jag är riktigt nöjd med glanstalet, precis vad jag tänkte mig!

I morse gav jag mig på den stora, blästrade och lackade diverse smådelar och plockade ihop den från det skick som den stod i i lackboxen till färdig bil sånär som på dekalerna!

Bättre bilder kommer!I

110515

Denna helgen har jag fixat det sista på chassiet på den lilla, målat massa prylar, byggt servoräddare, lysen osv

Uppradning:

Casper verkar nöjd!

Lyserna snart färdiga, knopp från biltema, ficklampa från citygross och en svarvad ring

Servoräddare, verkar funka riktigt bra!

Något som inte funkade så bra var drivningen, den har svårt för att orka igång och var egentligen för snabb så jag har bytt från 9,5:1 till 19:1 i snäckväxeln så nu tuffar han igång rätt snällt och bromsar mycket bättre pga självhämningen i den andra utväxlingen.

Nu är det motoratrapp och inredning kvar!